Prodám racing díly
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Prodám racing díly
prodám tohle http://www.406.nolimit.cz/bazar-na-prodej" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Prodám racing díly
Čus máš ještě ty zámky kapoty? Jak se přidělaj k haupně navrtaj ze spodu ?Mám obyč závlačky a příjde mi carbon haupna a tohle mi příjde jako lepší řešení dík za info
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jasně že je ještě mám. jsou na zamknutí klíčem.
MOhl bys hodit foto jak to vypadá zespodu? prosimtě? Děkuju moc nedokážu si představit jak se přidělávaj na haupnu ..mám prblém v tom že tigra má hodně zaoblenou haupnu a ty kulatý kousky by mohly odstávat a to nechci
kolik bys prosimte chtel za ten pridavny otackomer se shiftem, a co znamena "drobna vada"?
Ahoj, máš furt ty Sparco pojistky kapoty?Jestli jo hned bych je vzal 

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
hele drobná vada no. prostě je tam poťák pro nastavení toho světýlka pro řazení no a tím poťákem stoupá ručka pomalu nahoru a dáš si ji na určité otáčky. No a někde okolo 8000ot. se ztratí kontakt. jde to vyměnit ale tak vysoko jsem to nepotřeboval.Jinak šlape na 100%. nemá to nic společného se samotným otáčkoměrem. Ten šlape. cena 1850kč!Atex píše:kolik bys prosimte chtel za ten pridavny otackomer se shiftem, a co znamena "drobna vada"?
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Bery18 píše:Ahoj, máš furt ty Sparco pojistky kapoty?Jestli jo hned bych je vzal
Ano mám je ještě. jsou použité ale stav je perfektní. klidně napiš adresu a pošlu ti je