Cukání motoru 1.3GTi
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
knight7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Cukání motoru 1.3GTi
Ahoj, mohli by jste mi prosím poradit,mám problém se Swiftem 1.3Gti (chipnutá jednotka), když auto stojí, tak se nechá vytočit přes 8 000 ot/min, ale když se rozjedu, tak na dvojku se motor dostene na 6 000 ot/min a pak začne cukat a víc vytočit už nejde. Ještě jsem si všiml, že se mi pořád pálí pojistka (BACK 10A) , tak nevím, jestli to s tím může souviset. Celou dobu to bylo v pohodě, akorát teď týden před závodama to začlo blbnout

Suzuki Swift 1.3Gti
- FilipGTti
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Cukání motoru 1.3GTi
todle mi delalo to same na charade GTTi ... vymenil jsem palivove cerpadlo + regulator tlaku paliva a je klid
-
knight7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
díky moc za radu, zkusím to vyměnit. Ještě dotaz, abych se dostal k tomu čerpadlu musím sundat nádrž, že?
Suzuki Swift 1.3Gti
- FilipGTti
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nevim jak je to u suzuki sklop zadni sedacky a jak tam bude dekl tak nemusis jak tam budou jen draty v buzirce tak musi dolu ...
- Aladin
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dekl není 
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
predstih ti nezastavi otacky v zatezi proti volnymu prubehu... tohle je dost divny - nemas nekde diru v sani nebo tak neco? merak tlaku paliva mas? svicky sou OK? kabely? rozdelovac? to je tak nejasny.....
P.S. do nadrze se dostanes jedine kdyz ji vyndas, nebo si ten deklik udelas flexou
P.S. do nadrze se dostanes jedine kdyz ji vyndas, nebo si ten deklik udelas flexou
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Ja mel ten samy problem ale na Fordu a delal to rozdelovac - spatny predstih
Van Diemen RF98
Suzuki Swift B-03
Soul of Japan
Suzuki Swift B-03
Soul of Japan
-
knight7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
všem děkuji za rady, napřed asi zkusím ty svíčky a kabeli a pak se uvidí, ale je divný, že předtím to fungovalo v pohodě a pak to začlo blbnout. Mohlo by to způsobit to, že předtím jsem tankoval 100 oktan u Shellky a pak jsem do toho začal lejt 100oktan Vervu od benziny? 
Suzuki Swift 1.3Gti
Ta pojistka BACK je právě od ŘJ ne?nedělá to po tom ,,chipu"?zapalování bych vyloučil, spíš tlak paliva nebo váha vzduchu... prostě to pak není nakrmeny - chudy.