Zdravím, nevím, kam bych to tu měl umístit ale jelikož je toto můj projekt dám to sem.
Jako první bych se vám představil. Je mi 24 let a jsem vyučen automechanikem, ihned po škole jsem začal pracovat pro autorizovaný servis nejmenované značky

kde teď dělám jako technik. Toť abychom se poznaly
nyní bych vám rád představil můj projekt. Zatím jsem ve fázi přípravy a rozmýšlení. Začal jsem stavbou dílny aby bylo auto kde dělat. Sehnal jsem tréninkového favorita v né moc pěkném stavu.

, jelikož ho mám, ale pouze na trénink začal jsem s vyházením všeho nepotřebného z vozu a opravou startéru. Začal jsem shánět různé informace o předpisech a číst jiná fóra o stavbách závodních vozu. Můj plán je jasný, v roce 2013(4) se účastnit vybraných podniku volného poháru či rally Cupu. Do budoucna bych se chtěl učinit i mmčr ať´ vybraného podniku tak nikdo nikdy neví třeba celé sezony. Ale začnem pěkně od začátku. Je mi jasné že je to běh na dlouhou trat´ a roky odříkání, o financích nemluvně. Ale zase na druhou stranu je to můj sen tak proč si ho nezačít plnit? Mám na výběr z několika vozů: Opel astra f 1.6i,škoda favorit 1.3 obě auta bez tp

Dále Seat Leon 1.9 Tdi. nic moc výběr, poté je možná koupě škody Felicie nebo Fabie. Jelikož uvažuji do budoucna i to mmčr(třeba k tomu nikdy nedojde) ohlížím se i na homologaci auta k rally. Fabia je jasný, co Leon? Jasná by byla výměna motoru za benzínový. Docela dlouhé čtení což?
tak ted´ do mě!