Patejl píše:Libit by se libila ale nejsou penize - na uctu je neco kolem 70k - musel bych prodat swifta ktery ma ale prob s motorem ted takze penize pujdou do opravy atd abych ho vubec prodal. Navic kdyz tech 70 nacpu do GTI tak mam vyramovanou raketu komplet nachystanou na vrchy - takhle bych mel (nejde mi to pres zuby) "jenom obycejne" (davam si facku

seriove 160ti konove VTI a mohl bych setrit znovu abych do nej nacpal. Jak rikam - pokud by bylo treba za tech 100 tak bych fakt hodne premyslel jestli pustit milovane GTI a poridit Hondu - ale i tak bych si asi GTI nechal - nicmene to je bezpredmetna debata protze do te doby nez bude za 100 ji prodas. Kazdopadne chtel sem se zeptat - videl sem jak resis na honda klubu dilema jestli koupit tohle VTI nebo Toyotu GT4 . Tuhle Hondu mas jak dlouho ? cca 2-3 mesice ? Co ti vadi ze uz jde z domu ? Moc slaba - neni to podle tvych predstav ? Nebo ovladatelnost ? Co te na ni zklamalo ? Docela by me to zajimalo protoze sem o VTI docela dlouho premyslel.
Ano mam ji pouze chvíli,GT4 jsem nechtěl,uvažoval sem o 2.0GTi.Není to o tom,že by mi nevyhovovala,prostě se změnili podmínky,na co potřebuji auto.Jezdím jako spolujezdec,do teď rallyecup,to nebylo na cestování až tak náročné,ale od příští sezony jdu výše a budu se pohybovat velmi často po celé republice,takže uvažuji o větším TDi(také si dávám facku

),rychlé auto si užiju na rally dosyta

Navíc mě teď mile překvapila Octavia II RS TDi.Samozřejmě sem věděl,že VTi při ostřejší jízdě něco vypije,ale jsem student a hodila by se menší spotřeba.A nevím jak bych zvládal,jako Jihočech jet s VTi,několikrát za sezonu,třeba na Zlínsko.No ale za pár let se k CTR 7g vrátím

Bohužel se jí nemůžu nějak zbavit,dávam inzeráty všude možně a nic...