takže od čtvrté RZ jsme jeli vzadu mokrý okruhovky, takže na rally nic moc. měli jsme je tam kdyby jako hodně pršelo... ony jakože držely a ani s moc nehřáli, ale malinko bordelu a byla to docela divočina... na zbytek třídy (krom těch dvou nesmyslů vepředu) jsem stahoval 15-25s na RZ, ale to by ta rally musela být dvojnásobně dlouhá, abych ukrojil těch 5 minut z rána. takže jsme statečně vybojovali 5té (poslední) místo vy skupině, ale projeli jsme cílovou rampou a to je super zážitek nehledě na pořadí
Suzuki Swift EVO IV
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
Re: Suzuki Swift EVO IV
mame za sebou letošní Radouňskou rally. úplně to neklaplo podle našich představ. jelikož jsem týdne před závodama musel strávit v práci a od zimy se na autě moc nedělalo, tak to bylo malinko hustý a nakládali jsme ve čtvrtek o půlnoci, ráno v 6 se letělo na přejímky, najíždět večer sme koukli na VP a ráno se šlo na to. první RZ ukázala, že dva největší konkurenti ve třídě mi nakládaj takovej oves, že i kdybych se rozkrájel, tak na ně nestačim... no a hned na druhé RZ se mi podařilo na takové pitomé kose čistě zout gumu a museli jsme přezout v RZ - do cíle bylo eště 5km a nemůžu si dovolit zničit jediné pneu co mám, takže jsme ztratili nějakých 5 minut (bude to chtít nacvičit přezouvání v akci - sice vše v autě bylo, ale než jsme to pohledali, sundali, pak sme zjistili, že máme moc dlouhý šrouby, tak se hledali aspoň nějaký krátký, pak zase nastoupit zavázat - no prdel to neni a pěkně sme se zapotili i na přejezdu, abysme dohnali naše časovky) a hned na cíli třetí RZ jsem se krapet rozvášnil a trefil sem obrubníček těsně vedle autobusový zastávky. eště že tam byl
to by lítali třísky
přitom se i utrhl silentblok co drží výfuk. báli jsme se, že se utrhlo zadní příčné rameno, ale naštěstí těhlice i ramena vypadaly OK. odneslo to jen to BBSo
takže od čtvrté RZ jsme jeli vzadu mokrý okruhovky, takže na rally nic moc. měli jsme je tam kdyby jako hodně pršelo... ony jakože držely a ani s moc nehřáli, ale malinko bordelu a byla to docela divočina... na zbytek třídy (krom těch dvou nesmyslů vepředu) jsem stahoval 15-25s na RZ, ale to by ta rally musela být dvojnásobně dlouhá, abych ukrojil těch 5 minut z rána. takže jsme statečně vybojovali 5té (poslední) místo vy skupině, ale projeli jsme cílovou rampou a to je super zážitek nehledě na pořadí
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Možná to tak vypadá, ale všechny tři fotky jsou v rozmězí cca vteřiny a půl
Napíšeš si kosu podle itíku a tomu odpovídajícího značení na asfaltu
V prvnim průjezdu přijedeš a guma nikde, tak to Fokr seknul za patník a ejhle on tam trochu schod
Podvozek zafungoval naprosto přesně jen ta guma neni na tohle stavěná a vzdala to. Bez pneumatiky to zatočilo uplně na druhou stranu a proto ta terénní vložka na třetí fotce.
Napíšeš si kosu podle itíku a tomu odpovídajícího značení na asfaltu
Podvozek zafungoval naprosto přesně jen ta guma neni na tohle stavěná a vzdala to. Bez pneumatiky to zatočilo uplně na druhou stranu a proto ta terénní vložka na třetí fotce.
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
po Radouni sme resili kde muzeme este pridat...
tohle auto se porad ma kde vylepsovat, i kdyz na druhou stranu je za nim hodne prace...
muzu koupit speru (25t+) nebo sadu zavodnejsich gum, nez jsou ty civilni Federaly (10t+) nebo zavodnich gum (20t+), konecne udelat motor, aby to melo komprese aspon na urovni seriovyho auta (20t+), no a pak bych si mohl zacit vymejslet dog kit (50t+), standalone CPU (25t+) no a pak by to bylo na novou kastli, pac tahle uz na tom taky neni nejlip... no... a tyhle prachy proste nemam a dohromady nedam. vime jak to je
uz sem mel i gumy vybrany a skoro sem je objednaval, ale stejne bych se nikam neposunul. konkurence jezdi autama za ctvrt mice a jsem smirenej s tim, ze tyhle auta mi budou ujizdet.
s mojim autem jedu tolik, kolik s nim ject jde a hodlam v tom pokracovat dal. radsi pojedu "pro lidi", nez abych mel vitezstvi v nejakym poharu - co mi to prinese? dobrej pocit? mozna chvili... na amaterskej urovni mi nikdo nic vic neda
hlavni je cely to odvezt az do cile a pokud si nas obcas vsimne nejakej fotograf tak jsem jen rad
a kdyz semotamo zbyde nejakej poharek, tak se zlobit nebudu
jinymi slovy opravim ohly rameno z Radoune, prezuju to nakopany kolo, vymenim desticky a jedem na dalsi zavody
RallyCB, soucast VP i ADCupu
tohle auto se porad ma kde vylepsovat, i kdyz na druhou stranu je za nim hodne prace...
muzu koupit speru (25t+) nebo sadu zavodnejsich gum, nez jsou ty civilni Federaly (10t+) nebo zavodnich gum (20t+), konecne udelat motor, aby to melo komprese aspon na urovni seriovyho auta (20t+), no a pak bych si mohl zacit vymejslet dog kit (50t+), standalone CPU (25t+) no a pak by to bylo na novou kastli, pac tahle uz na tom taky neni nejlip... no... a tyhle prachy proste nemam a dohromady nedam. vime jak to je
uz sem mel i gumy vybrany a skoro sem je objednaval, ale stejne bych se nikam neposunul. konkurence jezdi autama za ctvrt mice a jsem smirenej s tim, ze tyhle auta mi budou ujizdet.
s mojim autem jedu tolik, kolik s nim ject jde a hodlam v tom pokracovat dal. radsi pojedu "pro lidi", nez abych mel vitezstvi v nejakym poharu - co mi to prinese? dobrej pocit? mozna chvili... na amaterskej urovni mi nikdo nic vic neda
hlavni je cely to odvezt az do cile a pokud si nas obcas vsimne nejakej fotograf tak jsem jen rad
a kdyz semotamo zbyde nejakej poharek, tak se zlobit nebudu
jinymi slovy opravim ohly rameno z Radoune, prezuju to nakopany kolo, vymenim desticky a jedem na dalsi zavody
RallyCB, soucast VP i ADCupu
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- ciky
- donate

- Kontaktovat uživatele:
ty vole ty si buď chlastal a máš splín nebo nevim...
normální smrtelník střední platový třídy..co má normalní práci..dře jak čů... za pár šupů..k tomu má třeba ještě navíc rodinu...tak prostě v týhle republice nemá navíc.... je potřeba si říct co je a co není v silách poctivýho jedince bez sponzorů... a tím směrem se ubírat..nejhlavnější je že ti to dělá radost a ,že tě to naplňuje..na všechno ostatní srát...pokud vylepšíš věci co jsi psal za rok budeš vymejšlet další a další a další a furt se budeš za něčim honit a nikdy nebudeš spokojenej s tím co máš
tak se nevzdávej a jezdi především pro SEBE a pro ty lidi....houg 
viva´la QUATTRO
Presne tak - radsi jet na 100 procent auta a sebe,skoncit 10tej a po jizde si rict - kurva to byla fakt hrana,dobre sem to zajel,nez skoncit prvni s tim ze sem jel na 70 procent auta a 60 svych moznosti.Pohary si muzes nechat udelat za par korun 
SS GTI