Opel kadett X14XE
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Opel kadett X14XE
díky moc
Dneska doladěný všechy dráty co byly jen tak provizorně hala-bala tak srovnáno do svazků, zapáskováno ,pokráceno atd. Dál jsem sundal PB i klapkou a zejtra budu přetěsňovat - nevim přesně kde ale někde si to přisává. taky bych rád zítra nahodil otáčkoměr abych si alespon +- ověřil volnoběh.
Dneska doladěný všechy dráty co byly jen tak provizorně hala-bala tak srovnáno do svazků, zapáskováno ,pokráceno atd. Dál jsem sundal PB i klapkou a zejtra budu přetěsňovat - nevim přesně kde ale někde si to přisává. taky bych rád zítra nahodil otáčkoměr abych si alespon +- ověřil volnoběh.
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Corsa B x14xe > civil - NA PRODEJ
Škoda 110R > mazel
Stavis se s tim na slalomech v Dlouhy Lhote 13.3.?
Hrozne zbesila fela. A velikej Off.
www.michalpavlik.com
www.michalpavlik.com
no mám to 130km ale jestli stihnu něco najezdit abych věděl že to funguje a nerozsype se to po hodině jízdy tak bych rád
chtěl jsem jet bělou ale zase nemám 1400,- abych to jel jenom proto že to pojedu protože to auto nebudu mít totálně v ruce jinej podvozek i výkon... mělo to bejt hotový tak před měsícem no ale znáš to tyhle plány.

Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
tak po dni práce už zkulturněnej interier s novou přístrojovkou + pohled na finální podobu motoru
chybí už jenom vystuha mezi tlumiče na tu ještě nedošlo.

Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
Tak včera večer odešel starter nebo přívod ele k němu - na klíček jenom cvakne ale nezatočí- takže závody padnuli bohužel . Dneska jsem koukal na uhliky a maji tak 10mm aspon tak asi budu schánět jinej starter.
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
To si děláš srandu ne 

nevim v čem je problem... dráty držej , uhliky jsou.. jestli odešla cívka nevim nevim jak se projevujou poruchy jednotlivejch částí starteru nikdy se mi na ničem nepodělal.
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
Tak najeto prvních asi 50km - zjištění pár much
-lehonce camrá fridex
-auto při vyřazení za jízdy občas chcípne (díky nezapojenýmu signálu rychlosti) - snad už vím jak zapojit tak tenhle týden by to mělo odeznít
-kvílí těžce řemen od altíku - už opraveno - vyrobený jiný napínání a použitej kratší řemen
- drkotá vejfuk na nerovnostech (na videu ještě nabastlený seriový tlumič zadní kvuli utišení při testování :O))
-občas mi příjde že padají pomaleji otáčky při řazení a nebo že zustane drobet vyšší volnoběh za studena- vzduch to nikde nepřisává tak nevím...
dál už jenom takový narychlo videa z foťáku jako dukaz že se jedná o samohybku a ne o nehybku
)
http://petrvod.rajce.idnes.cz/prvni_kil ... _asi_50km/#
-lehonce camrá fridex
-auto při vyřazení za jízdy občas chcípne (díky nezapojenýmu signálu rychlosti) - snad už vím jak zapojit tak tenhle týden by to mělo odeznít

-kvílí těžce řemen od altíku - už opraveno - vyrobený jiný napínání a použitej kratší řemen
- drkotá vejfuk na nerovnostech (na videu ještě nabastlený seriový tlumič zadní kvuli utišení při testování :O))
-občas mi příjde že padají pomaleji otáčky při řazení a nebo že zustane drobet vyšší volnoběh za studena- vzduch to nikde nepřisává tak nevím...
dál už jenom takový narychlo videa z foťáku jako dukaz že se jedná o samohybku a ne o nehybku

http://petrvod.rajce.idnes.cz/prvni_kil ... _asi_50km/#
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
Super !
Jak tak koukám tak si taky debil já jsem byl stejně pojmenovanej v tomhle videu
http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php ... &start=510
Ale jsem rád ,že už to konečně maká tak jak má !
Jak tak koukám tak si taky debil já jsem byl stejně pojmenovanej v tomhle videu

http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php ... &start=510
Ale jsem rád ,že už to konečně maká tak jak má !
jj dobrá hláška
) jediný co mě trošku trápí je ten konektor diagnostiky, to bych rád sehnal a pozapojil.

Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel