Honda Civic 1.6VTi

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
Mugen
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Honda Civic 1.6VTi

Příspěvek od Mugen » 26 pro 2009, 23:33

Tak je na čase představit mojí raketku,dneska jen rychlej popis,příště někdy pokročím:
-výkon 118kW/160ps
-sport. svody+komplet výfuk
-gelový akumulátor
-kola O.Z.
-vzduch.filtr
-tuhotně stavitelný podvozek Koni
-přední/zadní rozpěra Type-R
-sport.spojka
-řadička Type-R
-černý housing světel
-lipy vpředu vzadu
-lehce tonvaná okna zadní půlky auta
-nové rozvody a olej
-atd... :lol:
Rádio tam taky je,oblíbená hudba od skladatele VTi hlavně pasáže kolem 7,5tis.ot. :rallye
Jede super...a je na prodej
VTi motor.JPG
Přílohy
nej.JPG
DSC00988.JPG
VTi z boku.JPG

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Honda Civic 1.6VTi

Příspěvek od Patejl » 27 pro 2009, 19:24

Tyhle hondy jsou paradni vozitka - chvili sem premyslel ze bych vymenil sve GTI ale ty 160ti konove 1.6 si porad drzi cenu - nejde sehnat kolem 100 aby za neco jeste stala jinak bych do ni snad sel.V KWBT s ni jezdi jeden klucina a ma v ni vnitrnosti z JAP type R. 1.6VTI 185 koni v zakladu - uaaaa ;)
SS GTI

Kox
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Kox » 27 pro 2009, 20:23

Co to je za rok výroby jestli se můžu zeptat ?

Mugen
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mugen » 28 pro 2009, 19:54

Kox píše:Co to je za rok výroby jestli se můžu zeptat ?
Je to 96,ale jen kastle(stále absolutně bez koroze),a motor,nápravy atp. je 99...jednalo se o swap,vše je legálně zapsáno.

Mugen
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mugen » 28 pro 2009, 19:58

Patejl píše:Tyhle hondy jsou paradni vozitka - chvili sem premyslel ze bych vymenil sve GTI ale ty 160ti konove 1.6 si porad drzi cenu - nejde sehnat kolem 100 aby za neco jeste stala jinak bych do ni snad sel.V KWBT s ni jezdi jeden klucina a ma v ni vnitrnosti z JAP type R. 1.6VTI 185 koni v zakladu - uaaaa ;)
...tahle je na prodej za 119 000,-Kč...po rozvodech,oleji,filtrech,s plechama a novýma zimákama,seriové svody jako náhradní díl....a včera sem jí vysál :-D Nechceš??? :driver

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl » 28 pro 2009, 23:06

Libit by se libila ale nejsou penize - na uctu je neco kolem 70k - musel bych prodat swifta ktery ma ale prob s motorem ted takze penize pujdou do opravy atd abych ho vubec prodal. Navic kdyz tech 70 nacpu do GTI tak mam vyramovanou raketu komplet nachystanou na vrchy - takhle bych mel (nejde mi to pres zuby) "jenom obycejne" (davam si facku ;) seriove 160ti konove VTI a mohl bych setrit znovu abych do nej nacpal. Jak rikam - pokud by bylo treba za tech 100 tak bych fakt hodne premyslel jestli pustit milovane GTI a poridit Hondu - ale i tak bych si asi GTI nechal - nicmene to je bezpredmetna debata protze do te doby nez bude za 100 ji prodas. Kazdopadne chtel sem se zeptat - videl sem jak resis na honda klubu dilema jestli koupit tohle VTI nebo Toyotu GT4 . Tuhle Hondu mas jak dlouho ? cca 2-3 mesice ? Co ti vadi ze uz jde z domu ? Moc slaba - neni to podle tvych predstav ? Nebo ovladatelnost ? Co te na ni zklamalo ? Docela by me to zajimalo protoze sem o VTI docela dlouho premyslel.
SS GTI

Mugen
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mugen » 29 pro 2009, 12:52

Patejl píše:Libit by se libila ale nejsou penize - na uctu je neco kolem 70k - musel bych prodat swifta ktery ma ale prob s motorem ted takze penize pujdou do opravy atd abych ho vubec prodal. Navic kdyz tech 70 nacpu do GTI tak mam vyramovanou raketu komplet nachystanou na vrchy - takhle bych mel (nejde mi to pres zuby) "jenom obycejne" (davam si facku ;) seriove 160ti konove VTI a mohl bych setrit znovu abych do nej nacpal. Jak rikam - pokud by bylo treba za tech 100 tak bych fakt hodne premyslel jestli pustit milovane GTI a poridit Hondu - ale i tak bych si asi GTI nechal - nicmene to je bezpredmetna debata protze do te doby nez bude za 100 ji prodas. Kazdopadne chtel sem se zeptat - videl sem jak resis na honda klubu dilema jestli koupit tohle VTI nebo Toyotu GT4 . Tuhle Hondu mas jak dlouho ? cca 2-3 mesice ? Co ti vadi ze uz jde z domu ? Moc slaba - neni to podle tvych predstav ? Nebo ovladatelnost ? Co te na ni zklamalo ? Docela by me to zajimalo protoze sem o VTI docela dlouho premyslel.
Ano mam ji pouze chvíli,GT4 jsem nechtěl,uvažoval sem o 2.0GTi.Není to o tom,že by mi nevyhovovala,prostě se změnili podmínky,na co potřebuji auto.Jezdím jako spolujezdec,do teď rallyecup,to nebylo na cestování až tak náročné,ale od příští sezony jdu výše a budu se pohybovat velmi často po celé republice,takže uvažuji o větším TDi(také si dávám facku :-D ),rychlé auto si užiju na rally dosyta :rallye Navíc mě teď mile překvapila Octavia II RS TDi.Samozřejmě sem věděl,že VTi při ostřejší jízdě něco vypije,ale jsem student a hodila by se menší spotřeba.A nevím jak bych zvládal,jako Jihočech jet s VTi,několikrát za sezonu,třeba na Zlínsko.No ale za pár let se k CTR 7g vrátím :driver :roll: Bohužel se jí nemůžu nějak zbavit,dávam inzeráty všude možně a nic...

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl » 29 pro 2009, 22:26

Nj prodat ted nejake auto v zime :? navic snizene jako ta honda... Jinak za kolik si proboha jezdil ze resis spotrebu ? Klidek / pila ? :mysleni:
SS GTI

Mugen
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mugen » 30 pro 2009, 00:03

Patejl píše:Nj prodat ted nejake auto v zime :? navic snizene jako ta honda... Jinak za kolik si proboha jezdil ze resis spotrebu ? Klidek / pila ? :mysleni:
U té spotřeby mám spíše na mysli jet někam daleko,jako že právě v příští sezoně budu.Jet za 8 anebo za 5 litrů bude např. na 600km znát.Jinak nebudu říkat že jsem stále jezdil lážo plážo..občas mi jeblo a možná bych pojel i Loeba :-DHlavně si vše platím sám z kapesného,takže obracím každou korunu,jak už jsem řekl jsem student-do kaspy hluboko

jagy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagy » 01 led 2010, 21:14

Patejl píše:Tyhle hondy jsou paradni vozitka - chvili sem premyslel ze bych vymenil sve GTI ale ty 160ti konove 1.6 si porad drzi cenu - nejde sehnat kolem 100 aby za neco jeste stala jinak bych do ni snad sel.V KWBT s ni jezdi jeden klucina a ma v ni vnitrnosti z JAP type R. 1.6VTI 185 koni v zakladu - uaaaa ;)
Je to cely motor B16B i s prevodovkou z japonskeho EK9 CTR. A jede mu to moc pekne.

Odpovědět