POMOC_ekologická likvidace vozidla
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- ciky
- donate
- Kontaktovat uživatele:
POMOC_ekologická likvidace vozidla
Dobrý den, dokázal by někdo pomoc s ekologickou likvidací vozidla...zajímá mě jaká část vozu je potřeba ....je to nějak přesně specifikované:) . Potřebuju koupit auto na ND a nechce se mi to přihlašovat (pojistka,evidence atd.
viva´la QUATTRO
- mihal.1
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: POMOC_ekologická likvidace vozidla
noutno dodat cele vozidlo s motorem a vsena dilama
aspon tak mi bylo receno pred rokem a pul kdyz sem to resil

Pět pístů, čtyři kola, tři diferenciály, dvě paka, jedno turbo => OOOO Quattro
-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ano ve vozidle musí byt motor,převodovka,kompletní interier,musí mít všechny kola zbytek je podle mě o uplatku ale je pravdou že vozidlo chtějí skutečně kompletní
- ciky
- donate
- Kontaktovat uživatele:
Zajímalo by mě jak to vymyslet když potřebuji z auta motor a všechnu techniku. Pokud se podíváte na stránky Míst k likvidaci tak s Vámi nesouhlasím....Pokud je auto bez motoru atd zvyšuje se cena likvidace atd
viva´la QUATTRO
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
este loni sem prisel s TP a vyrilym VIN a odesel sem s papirem, ale tet uz chcou litr za papit o likvidaci i kdyz tam privezu kompletni auto... a neocekava se ze by se situace v blizke dobe zlepsila...
kupit bez TP... nechat auto "ukrast" nebo nejak tak by se to tet nechalo resit... anebo noty prodat dal...

kupit bez TP... nechat auto "ukrast" nebo nejak tak by se to tet nechalo resit... anebo noty prodat dal...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Zrovna v čéra jsem si nechál odvést starou 405ku. Přijeli si proní zadarmo drapli jí a odvezly. Jen chtěli velkej techničák. AUto nemělo interier atd. ptal jsem se a nebyl by problém ani kdyby tam nebyl motor:) Za 2hodky jsem si přijel pro techničák a rovnou dostal papír o likvydaci. SAKUMP prásk a nestálo mě to ani kačku, když nepočítám tu dvacku tomu protivnýmu kokotovy co si pro auto přijel a musel mi dvakrát volat pač nebyl schopnej to najít a chtěl zaplatit telefon:)