jinak já po neskutečnej exhibici 4. místo ve skupině a tatík 6tej o pár vteřin za subem. vyhrál místní pán s Justynou (krátkej swift) a hned za ním p. Kopelent s Octavii... oba jeli opravdu pěkně, to se musí nechat... já to pojal jako trénink na Valašku, takže jsem spíše vzpomínal a zkoušel co si to na tomhle obutí eště nechá líbit a co už ne
Suzuki Swift EVO VI
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
Re: Suzuki Swift EVO VI
sobotní strašice - kluci s foťákem přijeli až na poslední rundu, kterou jel taťka... ale aspoň něco máme
jinak já po neskutečnej exhibici 4. místo ve skupině a tatík 6tej o pár vteřin za subem. vyhrál místní pán s Justynou (krátkej swift) a hned za ním p. Kopelent s Octavii... oba jeli opravdu pěkně, to se musí nechat... já to pojal jako trénink na Valašku, takže jsem spíše vzpomínal a zkoušel co si to na tomhle obutí eště nechá líbit a co už ne
v sobotu nás to opět čeká, zítra eště proběhne poslední kontrola, ve čtvrtek sbalíme a jedem 
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Přežili jste ?
viděl jsem pár videí a úmrtnost vcelku brutální...
viděl jsem pár videí a úmrtnost vcelku brutální...
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...
Mise splněna
škody na voze žádné, výsledek OK. V daných podmínkách místama boj o holý život.
http://www.valaska.cz/soubory/vysledky2011.xls
škody na voze žádné, výsledek OK. V daných podmínkách místama boj o holý život.
http://www.valaska.cz/soubory/vysledky2011.xls
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
jen tak pro info tenhle manevr, kterej teda asi jedinej nekdo vyfotil byl umyslne a pro divaky. urcite bych nejel levou kosu kolem mlika, chtel sem ty divaky ohodit a vcelku se mi to podarilo
a k vysledkum - 23. absolutne ze 130 aut, 41 nedokoncilo, nejrychlejsi 1,3ka na trati a pokud by se jelo trida atmo, tak na bedne - pred nama byly jen foukany nesmysly typu Lancer EVO, Impreza STi, Delta HF, Celica GT4 a pod...
a k vysledkum - 23. absolutne ze 130 aut, 41 nedokoncilo, nejrychlejsi 1,3ka na trati a pokud by se jelo trida atmo, tak na bedne - pred nama byly jen foukany nesmysly typu Lancer EVO, Impreza STi, Delta HF, Celica GT4 a pod...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
hlavně že jste celí vy i auto, podmínky prej hudl. Asfalt a ledový plotny
podmínky uvidíš z onboardů sám, suchej a mokrej asfalt s kolejema z mokrýho sněhu. Jak ses hnul z kolejí už si šel ven 
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
SZ2 - Raková
dvě krizovky hned ze startu - neohřátý brzdy mě vypekly na retardéru a pak jsem podržel jednu vlásenku a málem se mi to vymstilo.
8 auto leželo podél tratě a mnohem víc dalších se dokázalo dostat do cíle po výletu mimo trať na 3km vložky
postupně přibývají další videa, můj NB už je malinko unavený a vytváří 5min video 2 hodiny
dvě krizovky hned ze startu - neohřátý brzdy mě vypekly na retardéru a pak jsem podržel jednu vlásenku a málem se mi to vymstilo.
8 auto leželo podél tratě a mnohem víc dalších se dokázalo dostat do cíle po výletu mimo trať na 3km vložky
postupně přibývají další videa, můj NB už je malinko unavený a vytváří 5min video 2 hodiny
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Error 
čím víc na to koukám, tím víc je mi jasný že jsem asfaltovej a horokopcovej. Je mi líto auta, štvali by mě lidi co hází schválně sníh na silnici a v neposlední řadě na tohle nemám zřejmě koule.
tohle byha ďaha jak debil
tohle byha ďaha jak debil