Po par sezonach v motokárach som sa odhodlal prejst do vyssej kategorie, teda do aut. Kedze s financnych (stale student)dovodov by som sa zbytocne tlacil do licencovanych pretekov, rozhodol som sa pomali si stavat auto na neliencovane preteky.
Pod vyber auta sa dost podpisali financie, kategoria v ktorej chcem jazdit (-2000) a aj to ze auto by mi aspon rok malo sluzit este aj na vozenie do skoly a do roboty. Po zvazeni tohto vsetkeho mi v garazi pristalo 206 gti.
Co sa tyka uprav. Auto som kupil od nejakeho tuning majstra takze je znizene (podla mna iba odrezane z prednych pruzin lebo je auto strasne naklonene dopredu), je tam ukrutne velke WRC kridlo, predny spojler, otvoreny vyfuk, siska. Vsetky tieto veci su mi nic platne co sa tyka rychlosti.
Dnes mi akurat dosiel olej (Igol F1 Ceramic 10w60), olejovy filter (Bosh) a sviecky(Denso Iridium Power) toto bude prva vec co na aute spravim.
Kedze som vo svete velkych aut dost novy bol by som rad keby ste mi poradili v niektorych veciach urcite budem potrebovat vela pomoci.
Dik pekne