pořizovací cena : 3.500,-
velké množství náhradních dílů za směšné ceny
nemám jiné ambice než závody podobné slalomům - vystačím si s tuning zbožím, nemusím (cenaxužitek) mít racing
váha - neuvěřitelně lehké v základu - auto nemá nic na víc (tzn. nemá se tam skoro co rozbít)
- sem lehký, snadno se ubrzdí, lépe se rozjíždí
neuvěřitelně vtipné auto
AX 1.1 3dv. - do součastného stavu
koupeno v sériové - tuning jednou samolepkou
1. podvozek - výměna tlumičů a per - 4cm sníženo (no name - TA Technix - na AX není zrovna výběr)
2. nové rozvody, oil
3. výfuk - od svodů dál - KAT pryč (rezonator - opět jen tunning
4. přední pneu TOYO - nějaké sériové 600Kč za obě
5. odstrojení všeho co se dalo odstranit
6. sportovní sedačky
7. přibyly asi 3 samolepky
Budoucnost :
odsadit volant blíž, sportovní volant, přendat baterii za spolujezdce - vypínač baterie, vrátit se zpět k podvozku (příští rok pojedu L1 = závodní pneu sem - viděl bych to na 175/50/r13 - ještě více zrychlení - rád řadím), ale jestli to vydrží podvozek? A co na to brzdy - když budu mít trakci? Zmenšit nádrž.
Pak se musím podívat kde to auto má motor (nemám problém s nedostatkem výkonu, mam spoustu rezerv jinde a stejně nemam trakci, abych výkon přenesl) - sání - nevím jestli jen KN do origo, nebo náporové nevím jaký to má efekt. Zbyla mi z minulého auta krabička na E85 - éčko má vyšší oktanové číslo a lehce se nechá řídit bohatost směsy.
Více samolepek?
Závody letos :
1. Panenský týnec - auto v origo stavu (pouze s tou samolepkou) na starých pneu - dopadl jsem někde na konci starovního pole, auto přežilo až na to že upadl výfuk, ale drží pohromadě - s testem spokojen.
2. Slalom Tchřovice - první jízda s upraveným autem
Pohár - 2.místo
MčR - 1. místo
3. Slalom Dobřany
Pohár - 1.místo
4. Slalom Tchořovice
Pohár - 1.místo
5. Janovice ..... teprve bude nicméně 1. místo absolutně v A1 , příští rok mě čeká L1
AX = hodně srandy za málo peněz.