UŽ NEUKRADENÁ AUDI Coupe GT - SEVER ČECH!!!
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
- RF level 5
- Kontaktovat uživatele:
UŽ NEUKRADENÁ AUDI Coupe GT - SEVER ČECH!!!
tak sotva Jaris audinku dodělal, tak mu jí ukradli, to je k nasrání, stalo se to v noci ze soboty na neděli v Řetenicích (TEPLICE)
zde foto SPZ
5UO 9485
zde foto SPZ
5UO 9485
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
- roman001
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: UKRADENA AUDI Coupe GT - SEVER ČECH!!!
Tak to je neprijemny,sam mam podobnou zkusenost 

Honda Civic Type-R
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
to musel ukrast naprostej vul... takovychhle aut jezdi po republice asi tolik ajko oktavek v kombiku, takze hned jak se nekde obevi, tak ji nekdo pozna... boze ty lidi sou tak blby.... obzvlast v dnesni dobe internetu.....
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
doufam ze se brzy najde . jinak k tomu tvemu prirovnani ?neprotirecis si ? ja bych rekl ze oktavek v kombiku je hodne a coupe gt je malo , tudiz nechapu co si tim prirovnanim chtel rictfokr_jr píše:to musel ukrast naprostej vul... takovychhle aut jezdi po republice asi tolik ajko oktavek v kombiku, takze hned jak se nekde obevi, tak ji nekdo pozna... boze ty lidi sou tak blby.... obzvlast v dnesni dobe internetu.....

Audi coupé quattro 2.3 20V - seríově 170ps + pár úprav - zatím nezměřeno
- ciky
- donate
- Kontaktovat uživatele:
Járo je mi to tak hrozně moc líto......lidi jsou zmrdi...prominte mi ty slova ale toho čuráka potkat tak mu prostřelim hlavu
viva´la QUATTRO
Co říct , když se něco takového stane, snad jen že budu mít oči otevřený , kdyby náhodou..., a pro toho šmejda kulku do palice, a aby se našla celá a v pořádku.
Alfa Romeo 146 1.6 TS 16V
- lális
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak už je zase v garáži.........našla séééééé.......nějaký idioti ji nechali v lese,sebrali kola,vytrhli nádrž a očesali nějaké nesmysli.....nic vážného....náhoda tomu chtěla,že jela kolem paní na koni a bylo jí podezřelé,že stojí auto bez kol v lese....zavolala na PČR a oni mě.........no a je na světě....díky speedymu a cikymu,že tak rychle dojeli a počkali mi u ní a panu Pét'ovi,že se mnou objížděl okres....foto přidám během dne.......ufffffffffff,ale je domáááááááááááá:-))))....
rally.....for you.....................
-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ty krávo čtu to až teď v první fazi čumím jako puk druhá faze je o něco lepší.
Každopádně lidi jsou fakt z....i vyděl bych to na nějakýho zavistivího kreténa nebo zkurvenýho fetáka
Každopádně lidi jsou fakt z....i vyděl bych to na nějakýho zavistivího kreténa nebo zkurvenýho fetáka
Dobře že se našla, dopadlo to relativně dobře. Myslim, že kola nebudou daleko a jestli někdo ukrad nádrž na Coupe, tak na něm budou taky ty kola. Jestli je někdo oprvadu takovej idiot a vyrazí s tim na ulici, riskuje minimálně ublížení na zdraví 

Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

Tak to je fakt hustý. Jediný takový auto v kraji a možná i v republice a oni ho stejně vezmou. Nevím co bych si počal, kdyby mi někdo vzal moji Octavku. Stačilo mi, když mi ji odtáhli a už bych vyvraždil půl světa. Ale máš kamaráde opravdové štěstí. Budu koukat po kolech a snad se najdou. Byli nějak očíslovaný či označený? Hodně chodim po burzách a tam se takový věci prodávají