Subaru Impreza WRX STi
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Subaru Impreza WRX STi
Zdravim vas vsechny, tak predem bych upozornil ze nemam nejake prehnane sportovni ambice, coz neznamena ze se nesvezu ale spise soukrome. Nicmene je to moje velka laska a upravam se nevyhne (funkcnim) Casem 

-
Speedy
- RF level 5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaru Impreza WRX STi
Ouu, můj velký sen se zde ukázal 
Já si jí jednou stejně pořídím
Možná mám jen slabost na modrou barvu 
Já si jí jednou stejně pořídím
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
jsme na to podobně.... včera jsem jí viděl a je opravdu náádhernáá...
a od té doby co jsem jezdil na baworu GS a s jeho boxerem jsem pochopil hlavní devizu tohohle stroje a toužim ještě víc... i GT by mi stačilo ....úúúplně maličký....
a od té doby co jsem jezdil na baworu GS a s jeho boxerem jsem pochopil hlavní devizu tohohle stroje a toužim ještě víc... i GT by mi stačilo ....úúúplně maličký....
Ano je pekna ale kdybych vybiral dnes tak bych koupil GT rv 2000, je mensi a lehci, lip ovladatelny na druhou stranu brzdy nic moc.
-
Speedy
- RF level 5

- Kontaktovat uživatele:
Líp sis vybrat nemohl, tak nepřemýšlej o GT
, i když ta má také své kouzlo,... a ještě dotázek, jaké úpravy plánuješ?
Nadhera..hodit ic do dopředu vylepšit brzdy a super 
Speedy : planuju jina kola (rozmer nemenim budou to 17mnactky), podvozek (nejspise tein (HKS a dalsi to same jak tein jen jina barva takze neco z toho) nebo ohlins (podle penizek
) nejspise polyuretanova ulozeni a drobnosti od whiteline (stabilizatory, zaramovani podvozku) S motorem zatim nic 265 kobyl bohate staci a vice zatim na nasich silnicich nevyuziju u nas je potreba poradne udelanej podvozek 
Tiger : FMIC se vyplati az s vetsim navysenim vykonu coz u me zatim neni priorita takze ponecham TMIC.
Brzdy taktez na tento vykon bohate staci ctyrpistkova bremba co tam ted mam, s vetsima brzdama bych se asi neubranil 18nacti palcovym kolum a to me prijde uz zbytecne velky rozmer.
Tiger : FMIC se vyplati az s vetsim navysenim vykonu coz u me zatim neni priorita takze ponecham TMIC.
Brzdy taktez na tento vykon bohate staci ctyrpistkova bremba co tam ted mam, s vetsima brzdama bych se asi neubranil 18nacti palcovym kolum a to me prijde uz zbytecne velky rozmer.
- Hasis
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
naaadhera. ta hadra zanim to mas padak kvuli lepsimu brzdeni? 
VéTéeS Powa
Hasis : nene to je jen nejakej bordel 
-
Speedy
- RF level 5

- Kontaktovat uživatele:
Nechces Blow OFF ventil od firmy bidrin performance? stoji 3000,- a mam jeden zanovni za 2500,- v pripade zajmu se ozvi SZ, a kolecka jakepak? Zrovna ty zlate origa se mi dost libej, pak uz bych si dokazal predstavit jen bile OZ nebo Evocorse, pripadne Braidy:)