VW Polo 2F Coupe G40
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: VW Polo 2F Coupe G40
páradní kára miluju takovýhle nadupaný unikáty, jen mě terochu uniká co v tom vlastě je za motor 

Mr.Hyde má pravdu, je to 1,3 8v s kompresorem. Unikátní je princip Bi-Passu na škrtící klapce a jinak je to normální přeplňovanej motor.
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

Nemáš nějaký foto motoru, docela by mě to zajímalo. Kolik to auto vůbec váží?
Tak pro info sem dám fotku motoru a obrázek, kterej je taky docela dobře pochopitelnej 
Váha auta je podle TP provozní 830 kilo, záleží na hmotnosti spolujezdce (přítelkyně má 53
)jakejch to dosahuje časů
Každopádně pudu ještě do odlehčování, takže laminátová haupna a skořepiny. Musim totiž nějak vyvážit montovanej polorám, kterej tam pro jistotu chci 

Váha auta je podle TP provozní 830 kilo, záleží na hmotnosti spolujezdce (přítelkyně má 53

STO psů

No musím řict že ten motor je pěkně vypucovanej
Fakt paráda. To jsem zvědavej jak to poletí až to budeš mít hotový.

Vypucovanej možná, ale pořád eště seriovej. V garáži už mam dlooohou dobu svody, takže na jaře taky konečně zazpívaj 

STO psů

-
- Středně pokročilý
zaujimavo rieseny IC 

No jo, originál řešení neni moc šťastný, mam v plánu to předělat. Průšvih je, že IC dole vlastně kouká pod ůroveň nárazníku i stabíku, takže vyšší obrubník a je zaděláno na průser...
Vyhlídnul sem si IC z Focusu TDCi rok 01-04, jde tam akorát a je i v odpovídajících rozměrech přesně do otvoru v nárazníku. Teď už ho jenom sehnat
Vyhlídnul sem si IC z Focusu TDCi rok 01-04, jde tam akorát a je i v odpovídajících rozměrech přesně do otvoru v nárazníku. Teď už ho jenom sehnat

STO psů

Tak mám první záběry v pohybu
edit by admin: Příspěvek youtube vkládej přes tlačítko nahoře [youtube]

edit by admin: Příspěvek youtube vkládej přes tlačítko nahoře [youtube]
STO psů