VW Polo 2F Coupe G40
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: VW Polo 2F Coupe G40
Dneska jsem dostal pozvánku na nedělní Performance Test od Tuning Magazine do Hoškovic. Kdo to máte blízko přijeďte na pokec 

Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

my asi prijedeme na cumendu, audi jeste nebude pojizdna.. jinak nepremyslel si o vetsim kompresoru s nejaky rychlorestrikcí? treba neco z nejaky medveda?
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
Určitě se zastavte kouknout. A rozhodně jsem o ničem takovym nepřemýšlel a ani to nemám v plánu. Ale díky.
STO psů

a jak se pozname? my si kdyztak vememe destniky a budeme s nima mavat nad hlavou
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
dracka poznas...
a estli dostane do ruky mikrofon jako na JH, tak to tam aspon trochu ozije

a estli dostane do ruky mikrofon jako na JH, tak to tam aspon trochu ozije

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
tsin: Podívej se co mam za auto a je jasný, jak mě najdeš
Fokr: Viděls ksicht toho jejich "spíkra" když sem mu ten mikrofon vracel? Mě málem překousnul
On toho hlavně moc nevěděl a když se ptal u nás co má řikat, tak se ptal jenom na Míru a na Pavla jaksi zapomněl. Pak tam stál jak tydýt a neměl co říct. Příště si beru head port a budu si to spíkrovat při vystoupení sám

Fokr: Viděls ksicht toho jejich "spíkra" když sem mu ten mikrofon vracel? Mě málem překousnul

On toho hlavně moc nevěděl a když se ptal u nás co má řikat, tak se ptal jenom na Míru a na Pavla jaksi zapomněl. Pak tam stál jak tydýt a neměl co říct. Příště si beru head port a budu si to spíkrovat při vystoupení sám

STO psů

tak auto znam to je jasne, jde o to abych neprisel k autu, tam nejakej tvuj mechanik a ja na nej hned nazdar draczku ty starej brachu my sme ty typci s audinou z RF a on na mel jen cucel jak skot 

- mihal.1
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
kdyby nahodou my nepoznali jeho, tak on nas urco pozna podle auta v kterym prijedem
, takovy auti se tam zas bude vyjmat 

Pět pístů, čtyři kola, tři diferenciály, dvě paka, jedno turbo => OOOO Quattro
Takže když uvidim zběsilou multifunkční Fjéstu, tak ste to vy
Nebojte se nic. Jedu po ose, sám a bez mechaniků. Jako většina lidí tady jsem pilot, mechanik, manažér a sponzor v jedný osobě

Nebojte se nic. Jedu po ose, sám a bez mechaniků. Jako většina lidí tady jsem pilot, mechanik, manažér a sponzor v jedný osobě

STO psů

japato ze si tam dnes chybel?