BMW Z3 coupe, Audi TT

Všeobecný pokec, o čemkoliv...

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

pavelini
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Z3 coupe, Audi TT

Příspěvek od pavelini » 03 srp 2009, 20:24

rsturbo píše:ahoj...nechci ti nějak šahat na svědomí ani ostatním učastníkum fora,ale nechtěl by jsi radši ve svých 20letech jsi omakat něco slabšího?...není to vždycky jenom o výkonu :driver ,já bych u tebe v tvým věku začal nějakými 130 až 150ps(atmosferá,či turbo).a pak časem jsi kup třeba m5,nebo evo či sti...stim je už fakt větší legrace ale zaroven to potřebuje kvalitního nebo vyježděního řidiče.jinak přeju štastnou a dobrou volbu při výběru autíčka aby vše fungovalo k plný spokojenosti tobě :radost .
A spoustu penez na provoz, nejen na benzin. hihi
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.

Crazy_person
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Crazy_person » 03 srp 2009, 20:31

pavelini píše:
rsturbo píše:ahoj...nechci ti nějak šahat na svědomí ani ostatním učastníkum fora,ale nechtěl by jsi radši ve svých 20letech jsi omakat něco slabšího?...není to vždycky jenom o výkonu :driver ,já bych u tebe v tvým věku začal nějakými 130 až 150ps(atmosferá,či turbo).a pak časem jsi kup třeba m5,nebo evo či sti...stim je už fakt větší legrace ale zaroven to potřebuje kvalitního nebo vyježděního řidiče.jinak přeju štastnou a dobrou volbu při výběru autíčka aby vše fungovalo k plný spokojenosti tobě :radost .
a šestilitrová corvetta ze 74ho ti bude jezdit na vzduch a trávu kolem silnice :lol: ;)

tsin
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tsin » 03 srp 2009, 20:34

pavelini píše:Jako ve dvaceti se masirovat s takovym krasavcem , jako je Chevrolet Corvette 5.7i 1974, ktere ve finale udela tolik sportovni radosti, tak bych si liboval a rozhodne nepremejslel na necim, jako tt ci Z3 a dal.
mluvis mi z duse.. ja tam na ni koukam uz asi mesic, ja na to mit tak do ni jdu, az bych zestarl tak by mela obrovskou cenu, nemluve o tech pocitech co by ti prinasela vzdy kdyz bys nastartoval
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?

pavelini
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini » 03 srp 2009, 20:47

Crazy_person píše:
pavelini píše:
a šestilitrová corvetta ze 74ho ti bude jezdit na vzduch a trávu kolem silnice :lol: ;)
Rozhodne tretinu penez, co by jsi vrazil do eva, ktera ma fungovat a nechces za rok kupovat dalsi novou.

Crazy_person
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Crazy_person » 03 srp 2009, 21:26

no, EVO ani STi bych si asi nevybral... ale aj tak je mi jasný, že do těchto aut se jen nelije benzín a nedolejvá olej....

pavelini
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini » 03 srp 2009, 21:42

Ale ta amerika je vazne skvelej napad .

tsin
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tsin » 03 srp 2009, 21:53

pavelini píše:Ale ta amerika je vazne skvelej napad .
presne tak.. kundolap je to vetsi jak Mkova Ztrojka.. a ty spotreby bych se zas tolik nebal v porovnani s tim kolik zere speedyho s4 (kterou si puvodne chtel) na tom bude korveta podobne
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?

Crazy_person
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Crazy_person » 03 srp 2009, 23:16

tak uvidím, jak se to vyvrbí, jsem s tím chlapem domluvenej na víkend, tak se můžu rozhodnout pro i proti... :mysleni: ale ta Z3 v coupe mě hrozně táhne... :driver

tsin
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tsin » 03 srp 2009, 23:41

proti gustu.. v posledni fazi je to stejne jenom Tvoje rozhodnuti

Crazy_person
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Crazy_person » 09 srp 2009, 13:09

tak dnes jsem se od srdce nasmál... :D krásné Z3 coupé, za dobré peníze... dojedu do bazaru, bylo červené, ale víc odstínů než jeden... poznávačka vepředu nalepená samolepící páskou, sahara nastříkaná do červena od lakování a elektroinstalace profesionálně provedena za pomoci stříbrné izolepy :D a tak bych mohl pokračovat ještě dlouho ... velmi zábavná návštěva autobazaru :radost

Odpovědět