Silentbloky Powerflex

Tlumiče, pružiny, vzpěry, uložení, silentbloky, stabilizátory a veškeré příslušenství ovlivňující podvozkové komponenty

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
Hasis
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: Silentbloky Powerflex

Příspěvek od Hasis » 02 čer 2008, 16:47

na kolik tak priblizne ty silentbloky vyjdou?
VéTéeS Powa

viashino
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viashino » 02 čer 2008, 18:25

Hasis, predpokladam ze to chces na 205tku, ze ?

http://www.mk-racing.cz/download/powerflex/peugeot.pdf
MK-RACING - Dovozce dílů pro motorsport
web: www.mk-racing.cz
mail: morava@mk-racing.cz & praha@mk-racing.cz

franus
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od franus » 02 čer 2008, 19:23

fokr_jr píše:ja jsem je taky zvazoval powerflexy letos kdys sem dodelaval auto na sezonu, ale nikdo nebyl schopnej mi je sehnat na Swifta GTi rok 90, as sem se dostal k silentbloky.cz kde mi vysvetlili nevyhody PU a nechal sem si u nich udelat nejtvrdsi moznost gumy na predek i na zadek a musim rict ze maximalni spokojenost... oproti serii nesrovnatelny... mam obednany komplet unibaly ale chvili potrva nez mi je vyrobi, takze do ty doby budu jezdit na tomhle, pak si to hodim na nakou seriovku 8-)
Jaka je nevyhoda toho PU? Ja jsem taky zvazoval, nakup tvrdych silentbloku, nebo i jejich vyrobu z PU, jde totiz sehnat v ruznych tvrdostich od treba 60 do 90___ (bohuzel ted si nevzpomenu na ty jednotky pro gumu - plasty) :)

alt
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Příspěvek od alt » 02 čer 2008, 19:58

Mam od poweflexu silentblok převodovky a výsledek super :) Už mi v 7tis při přeřazení přestal škubat motor,ale na volnoběh celkem dost vibruje volant ;)

Hasis
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis » 02 čer 2008, 20:48

viashino píše:Hasis, predpokladam ze to chces na 205tku, ze ?

http://www.mk-racing.cz/download/powerflex/peugeot.pdf
jj. super moc dik
VéTéeS Powa

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 03 čer 2008, 12:14

to franus:

vysvetloval mi to nejak tak, ze PU kdys se da do origo pouzdra, tak dokaze mozna lip nez guma zvladat tlak, ale jelikoz je tam jen vlastne nalisovanej, tak nezvlada tah, tzn pri kazdym pohybu toho ramene treba na druhou stranu tam vznika mikro mezera... casem se to proste vymlati a odejde... na seriovejch autech mozna nepodstatny, tam to treba neodejde nikdy, ale v mym provoznim rezimu by mi to (prej) dlouho nevydrzelo.

oproti tomu guma je v tom rameni nalepena, takze zvlada jak stlaceni, tak tah... a tvrdostne si u nich muzes nechat namichat ruzny moznosti... ja mam samozrejme tu nejtvrdsi :)

a jinak silentbloky motoru mam vyreseny ALU pouzdrem a v nem gumovej silentblok minimalni tlouskty, jen aby se netrhaly srouby s hliniku, takze veskery vibrace motoru jdou do kastle... nadhera :)
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl » 04 srp 2008, 18:01

fokr_jr píše:.... a nechal sem si u nich udelat nejtvrdsi moznost gumy na predek i na zadek a musim rict ze maximalni spokojenost...
Nepamatujes si na kolik te to prislo ?
SS GTI

Čejda
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Příspěvek od Čejda » 05 srp 2008, 09:29

Na Civicu VTi N2 jedeme na motoru silentbloky gumové protože homologace zakazuje mít jiné,a le jedeme tvrdost 85 šórů a je to velmi znatelné, škubání celým vozem téměř zmizelo.0

Čejda
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Příspěvek od Čejda » 05 srp 2008, 09:31

Na Civicu VTi N2 jedeme na motoru silentbloky gumové protože homologace zakazuje mít jiné,a le jedeme tvrdost 85 šórů a je to velmi znatelné, škubání celým vozem téměř zmizelo.

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 11 srp 2008, 12:44

Patejl píše:
fokr_jr píše:.... a nechal sem si u nich udelat nejtvrdsi moznost gumy na predek i na zadek a musim rict ze maximalni spokojenost...
Nepamatujes si na kolik te to prislo ?

7 tisic za vsechny 4 ramena... tet sem ohnul LP, takze si ty co tet jezdim necham jako nahradni a necham si u nich udelat dalsi par na predek. nejdriv opiskovat, pak pozink, pak to budu posilat...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Odpovědět