Audi S3, 270 ps/ 385 Nm.. :D
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
Crazy_person
- Pokročilý

Re: Audi S3, 270 ps/ 385 Nm.. :D
tak jsem se dnes zas nasmál... jedu si pohodička jazz vykoupat se do lomu a za těch 20km tam a 20 zpět se mě pokoušelo vyprvokovat 5 golfů a jedna octavie... (vše 1.9 TDi).... nechápu, proč se jim chce závodit, když stejně nemůžou vyhrát

- lális
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to znám.............vše co má tdi většinou zapláče..............naposled G4 +chip.........fabia RS + chip........
rally.....for you.....................
-
Crazy_person
- Pokročilý

ale potěší to pokaždé
jedu si svých 85 - 90, poslouchám rádio a najednou vidím, jak předjíždí blbou (když ne s plnym autem pubertaku, tak aspon je tam ještě jeden) a ještě se na mě tak vyzývavě podívá...
tak ho nechám předjet, dám za 3, abych to moc netrápil a když řadím 4, tak vidím jen malinkého angličáka ve zpětným
je to návykové 
JJ to znám TDI závodníci
dřív jsem je vždy předjížděl a za první zatáčkou je už nevyděl.
Ale to mě přestalo už bavit, tak je většinou nechám předjet a pak se jim lepím na prdel samozřejmě s odstupem a vždycky se dívám jak se snažej
Jinak S3 je fakt moc pěkná, měl jsem tu čest se svézt, měla ještě nějakej chyp, bylo to super povození. Tohle auto se fakt vyvedlo, prostě malé ferari
Ale to mě přestalo už bavit, tak je většinou nechám předjet a pak se jim lepím na prdel samozřejmě s odstupem a vždycky se dívám jak se snažej
Jinak S3 je fakt moc pěkná, měl jsem tu čest se svézt, měla ještě nějakej chyp, bylo to super povození. Tohle auto se fakt vyvedlo, prostě malé ferari
-
Crazy_person
- Pokročilý

ferrari nemusím, ale raketka to je 
a planujes nejaky zavodni vyuziti? nebo co mas vlastne s tim v planu ze si se pridal k nam na RACINGforum, urcite nakej ten potencial ma 
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
-
Crazy_person
- Pokročilý

tak vzhledem k tomu, že auto zatím potřebuju na cesty do práce s kolegama, tak ho nechám do léta v sérii (krom podvozku a nějakejch sportovnějších kol a výfuku) a budu jezdit na masarykáč... pak mě hrozně láká představa vyrvat z toho vše v introšu a nacpat tam jen dvě skořepiny...
ale ted je na prvním místě povyměnovat vše nutné, abych autu mohl 100% věřit.. takže ted sháním komplet 4 kotouče a desky (nej by byly bremba, ale to je cenově v nebesích, takže to asi vidím na evergreen ementálový zimmermany)
zítra jdu shánět oleje a filtry
-
Crazy_person
- Pokročilý

takže zimmerman kotouče jsou už objednané vč. desek, olej atd... zítra si to vyzvednu a hned je nacpu do auta ... 
-
Crazy_person
- Pokročilý

Tak vepředu jsou brzdy, a zbytek vstupních oprav, jsou udělané, na zadek si ještě musím počkat, než to dojde a jakmile bude vše ready, po lehkém zajetí okruh čeká ... a samozřejmě, že i fotodokumentace .... 
- Cierny korzar
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz sem ja poprvy skousel zrychleni na moji S3 po uprave tak se mi normalne zatocila hlava jak sem to necekal. 
Audi V8 Quattro 4,2 280 PS
Audi S3 8L Turbokit 420PSi b a

Audi S3 8L Turbokit 420PSi b a