a přišel balíček
Suzuki Swift GTi by jaski (ex Aladin's car)
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- Aladin
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Suzuki Swift GTi by Aladin
dneska auto otočeno motorem dovnitř, aby se dalo dělat při teple. V garáži proveden menší úklid
a přišel balíček
a přišel balíček
- Aladin
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
prosba... jak odpojit zadní brzdu od lanka ruční brzdy?
to v červeném kolečku mělo zespod závlačku. Tu jsem sundal, ale nehlo se to, ani když jsem to páčil a zespod snažil majzlíkem to nějak vytáhnout. Prostě nic...
pak jsem zkoušel povolovat to v modrém kolečku (není na tom náhodou opačná závit?) v každém případě opět... ani na jednu, ani na druhou stranu se to nehlo. políval jsem to brzdovkou, ale nic... 4 hodiny trápení
+pístky (levý zadní jako nový, pravý zadní KO - zarezlý - a proto pořád drhla brzda). btw. kde sehnat nové pístky na Swiště?
to v červeném kolečku mělo zespod závlačku. Tu jsem sundal, ale nehlo se to, ani když jsem to páčil a zespod snažil majzlíkem to nějak vytáhnout. Prostě nic...
pak jsem zkoušel povolovat to v modrém kolečku (není na tom náhodou opačná závit?) v každém případě opět... ani na jednu, ani na druhou stranu se to nehlo. políval jsem to brzdovkou, ale nic... 4 hodiny trápení
+pístky (levý zadní jako nový, pravý zadní KO - zarezlý - a proto pořád drhla brzda). btw. kde sehnat nové pístky na Swiště?
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
u toho lanka je zavlacka na cepiku, kterej de zkrz... musi jit ven - zkus na to pouzit nakou chemii... to modry nevim, takhle moc sem brzdy nerozebiral - zkusim na to kouknout, zrovna mam zadky dole...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- Aladin
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
oukej. snad ho dostanu dolů 
jinak jak se dívám pořádně na ty pístky, tak ani ten na fotce vpravo není použitelný. už má chytá rez v té drážce...
Zatím jsem nenašel , kde by se prodávaly
jinak jak se dívám pořádně na ty pístky, tak ani ten na fotce vpravo není použitelný. už má chytá rez v té drážce...
Zatím jsem nenašel , kde by se prodávaly
- Aladin
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co nejde násilím... jde ještě větším násilím. je to dole 
a přední taky dole... teď počkám na nějaké penízky. 4x nové pístky, přetěsnit brzdy, stříknout je do červena a složit. Desky jsou jako nové, kotouče taky
a přední taky dole... teď počkám na nějaké penízky. 4x nové pístky, přetěsnit brzdy, stříknout je do červena a složit. Desky jsou jako nové, kotouče taky
- Aladin
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
lidi, co máte atmosféry... kolik máte nastaveno na regulátoru tlaku?
jinak nevíte kolik má Swift GTi v sérii přetlak v sání? a kolik je tlak na originál palivové liště? (MK2-3). Danke
jinak nevíte kolik má Swift GTi v sérii přetlak v sání? a kolik je tlak na originál palivové liště? (MK2-3). Danke
3,5bar a vice se nastavuje.. podle potreby..Aladin píše:lidi, co máte atmosféry... kolik máte nastaveno na regulátoru tlaku?
swiftum nerozumim ale moc velkej pretlak tam nebude (blizici se nule)
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
Jakej přetlak???Aladin píše:lidi, co máte atmosféry... kolik máte nastaveno na regulátoru tlaku?
- Aladin
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pardon, podtlak... jsem to psal ve spěchu, tak jsem to popletl 
a ještě jeden záhadnej dotaz: jaké AFR mají mít Swifty GTi??? Thanks
a ještě jeden záhadnej dotaz: jaké AFR mají mít Swifty GTi??? Thanks
Nechapu tu modu kupovani regulatoru tlaku paliva.. je to k nicemu! Kdyz chci menit pomer paliva, tak to resim prece pres jednotku. Takhle menis pomer ve vsech otackach a jen to cele rozladis.
Regulator je dobry napr. na turbo, kde zvysis tlak z 3 na 4bary pro lepsi atomizaci benzinu. Ale vse se dela s jednotkou a naladenim. Takze pokud nemas jednodtku naladenou na vetsi tlak, tak nech seriovy.
Atmosfery se ladi na pomer 13-13.5:1 AFR.
Regulator je dobry napr. na turbo, kde zvysis tlak z 3 na 4bary pro lepsi atomizaci benzinu. Ale vse se dela s jednotkou a naladenim. Takze pokud nemas jednodtku naladenou na vetsi tlak, tak nech seriovy.
Atmosfery se ladi na pomer 13-13.5:1 AFR.