Opel kadett X14XE

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
Jerry-X
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: Opel kadett C14nz

Příspěvek od Jerry-X » 04 čer 2010, 07:16

Vítám tě, auto jsem ti už chválil na meilu
snad se uvidíme na nějakých závodech :-)

Petr73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Petr73 » 04 čer 2010, 08:26

Michelin píše:Vidam tohle auto na slalomech v Milovicich ;)
Koukam ze taky kazdej nakoupil regaly :lol
Jinak si myslim ze nejlepsi by byl swap na 2.0 8v 85kW byl bys ve vyssi skupine, ale mel bys vetsi sance. V ty do 1400 je to zabity peugeotama a nadopovanyma felama.
ahoj taky si feldu pamatuju funguje supr, no 2,08v zrovna ne ale včera po jedný takový diskuzy povstala myšlenka na 1,4 16v z novějších opelů - to má v základu 90 koní takže hranice nějakých 100-105 koní by se měla docilit poměrně snadno a to už by mohlo bejt konkunrnce schopný snad:)
jj regaly jsem měl doma už dýl ale nebylo to na co obout a když sem potom viděl jak na tom začínaj lidi jezdit tak sem sehnal ráfky a už to mám taky nazutý..
Naposledy upravil(a) Petr73 dne 04 čer 2010, 08:31, celkem upraveno 1 x.
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Corsa B x14xe > civil - NA PRODEJ

Petr73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Petr73 » 04 čer 2010, 08:27

Jerry-X píše:Vítám tě, auto jsem ti už chválil na meilu
snad se uvidíme na nějakých závodech :-)
určitě mám vplánu ten ještěd v srpnu a možná i to záskalí tak se snad potkáme
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel

Michelin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Michelin » 04 čer 2010, 09:27

Kolik mas ted vlastne hmotnost cca? Jo a jeste me zajima ten shiftlight jak pises. To si vyrobil sam, nebo je to nejakejkoupenej?
Hrozne zbesila fela. A velikej Off.
www.michalpavlik.com

Petr73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Petr73 » 06 čer 2010, 10:36

Michelin píše:Kolik mas ted vlastne hmotnost cca? Jo a jeste me zajima ten shiftlight jak pises. To si vyrobil sam, nebo je to nejakejkoupenej?
provozní hmotnost toho auta je psaná 865kg , s tim že něco někde přibylo (výstuhy přední zadní) a něco zase ubylo , katalizator,plasty a koberce z kufru,... takže asi tak nějak to bude no.. s tim že jezdim bez rezervy a bez povinný vybavy který je v ty provozní taky zahrnutá.
Shift light mi dělal jeden člověk ze skoda.virt.cz za 500korun - má regulovatelný otáčky cca 5,5-7 tisíc ale chtělo by to lepší svítivost když třeba venku svítí sluníčko tak perifernim viděnim nespozoruju že to svítí.. když je šero nebo uplná tma tak supr to prostě svítí kolečko velký jako dvacka- budu to muset nějak pořešit ještě.
Přílohy
13tky 124.jpg
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel

Petr73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Petr73 » 13 čer 2010, 19:17

Po víkendu nějaký menší změny.

-na zkoušku daný Regaly na předek - výsledek - no asi je to lepší než klasická guma- nicméně za ty prachy bych jezditelnější novou gumu určitě nekoupil - uvidim jaký to bude na vodě.

-vyrobená ližina z duralu 3mm kryje svody, vanu i špajzku. Předek na silentblocích zadek natvrdo na výstuhu mezi ramenama

-a asi po třech měsících umyto a uklizenej kufr (sehnal jsem si dojezďák takže do místa pro rezervu se mi ted vejde plno cajků kkterý se kutáleli volně po kufru.)
Přílohy
nechybí díra na výpušťák
nechybí díra na výpušťák
nas obrázku i moje druhá nezávodní hračka a já v potu tváře :-D
nas obrázku i moje druhá nezávodní hračka a já v potu tváře :-D
kolečka- půjdou ve finále na zadek
kolečka- půjdou ve finále na zadek
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel

Michelin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Michelin » 14 čer 2010, 17:01

Akorat nevim jestli bude dobry jezdit takovouhle kombinaci pneu. Jinak me se ty regaly na mokru nezdaji tak dobry, kdyz je jenom oslizlo tak fajn, ale jak je vic vody tak poustej.
Jinak krasny kola ;) kolik vazi?
www.michalpavlik.com

Petr73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Petr73 » 14 čer 2010, 17:19

Michelin píše:Akorat nevim jestli bude dobry jezdit takovouhle kombinaci pneu. Jinak me se ty regaly na mokru nezdaji tak dobry, kdyz je jenom oslizlo tak fajn, ale jak je vic vody tak poustej.
Jinak krasny kola ;) kolik vazi?
váží 6,5kg jeden ráfek. (což je o 3kg míň než ty plechy z VW)

nevim myslim že to bude lepší kombinace než předek maxsport a zadek 5tiletý Dunlop SP sport01 no... nevim uvidim na další maxsporty nebyly peníze :) Co ty si o nich myslíš v porovnánim s jinejma gumama ?
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel

Michelin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Michelin » 14 čer 2010, 22:20

To neni spatny ;)
Budu porovnavat vzhledem k cene co stojej a co jsem jezdil v rozmeru 195/50/15

Continental Premium Contact 2: Na suchu takova obyc cestovni guma, nic na zavodeni, rozhodne drzi min jak toyo. Naopak na mokru asi nejlepsi guma z techto.
Dunlop SP Sport Fastresponse: Na suchu o neco lepsi nez Conti, na mokru o neco horsi.
Toyo T1R: z tehle pneu rozhodne skvely na suchu, a nejhorsi na mokru.
Regal Racer: na suchu jeste o fous lepsi nez T1R, na mokru nic moc. Problem je velmi mekka bocnice, ve ktery ta guma opravdu hodne pruzi a pak ve vyssich rychlostech je z toho neprijemnej pocit. Na slalomu neznatelny.

Celkove T1R, nebo regal jsou za litr/guma asi nejzajimavejsi seriova guma co muzes obout. Tak asi tak :)
www.michalpavlik.com

Petr73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Petr73 » 14 čer 2010, 22:52

takže si myslim že ve výsledku na to moje závodění by to mohlo být ok :) já to mohl srovnat jenom s dunlop SP sport 01 ty byly na suchu horší (vodu nevim) potom semperit sport life ty byly ale starší takže možná díky tomu totálně nepoužitelný, no a oproti ty maxsport je to samozřejmě o řád horší ale s tim se dalo počitat když je to za 40% ceny no... já měl teda kliku a ty maxsporty sem koupil dva nový za cenu 3000,- což je supr. tak uvidim co to udělá no.. regaly dám na zadek asnad to bude zase o kruček lepší
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel

Odpovědět