DAILY ADix´s Mazda MX5 1.6

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
ADix
Středně pokročilý
Středně pokročilý

DAILY ADix´s Mazda MX5 1.6

Příspěvek od ADix » 03 zář 2010, 12:08

Takže auto sem koupil loni v létě a užil si krásné letní ježdění a často auto používal i k balení ženských, mazdu používám spíše k víkendovému ježdění ale občas když exne druhé auto tak sednu i přes týden, nebo když se nudím :-)...minulou zimu sem se do toho, ale trošiku opřel a poupravoval pár maličkostí První věcí baly výměna podvozku za BILSTEIN typ který se dával na výroční model MX5 1.8 10th anniversary, poté sem namotoval i rozpěru mezi přední kola od RACELANDu Další změny se týkaly interiéru lehký stilig ve formě chromovaných částí palubky a pak částečne i bezpečnostní úprava a to obloukový rám za sedačku řidiče i spolujezdce...volil sem levnou variantu RACELAND která, ale není až tak bezpečná jak sem čekal. V brzké době tedy tento rám nahradí lepší.

Další změny se již týkaly oblasti pod kapotou. Kit sání Injen a lepší kabely NGK + svíčky NGK Iridium
sečteno a podtrženo:

Podvozek BILSTEIN chystám nový od KONI
Rozpěra RACELAND
Rám RACELAND
Sáni Injen
Svíčky a kabely k nim NGK

Chystané změny:
Podvozek Koni stím že bych rád tuhší a taky to snížil max 3 cm
Komplet výfukový systém Svody - koncovka
odlehčit řemenice a setrvačník
a koupit nové kola, mám vyhlídnute Rota CIRCUIT, nebo rota BOOST 15X6.5palců a na ně nějaké semisliky

Na projekt bych viděl příští rok nějakou Miatu (starší verze MX5tky tzv. mrkačka)dovoz GB s hlavním rozdílem a to buď swap 6ti válce z MX3jky, nebo motor B6T stejný jako mám nyní, ale továrně doplněn o turbo.

z dalších věcí asi co nejlehčí kola se semislickama a podobné ůpravy těm co mám nyní, nebo hdolám dělat.

Určitě přivítám každou radu od zkušenejších což zde bude asi každý...hlavně rady okolo úprav a doladění ECU pač tomudle já totálně nerozumím...
Přílohy
mx5 a kostka.JPG
4aa10ecc83687fd3dc9a000.jpg

ciky
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: DAILY ADix´s Mazda MX5 1.6

Příspěvek od ciky » 03 zář 2010, 13:54

hezké povozidlo :dobry
viva´la QUATTRO

Odpovědět