Mazda 323
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
Jirka.Kolouch
- Středně pokročilý

Re: Mazda 323
Reflexní bílá v motoráku... První vrstva a nic moc foto

-
Jirka.Kolouch
- Středně pokročilý

Trocha lentilek...
Zvažoval jsem černou X červenou a nakonec vyhrála barvička - v motoráku bude většina v černé, brzdovou soustavu mám červeně, takže i proto je to v takové barvě, v jaké to je...

Zvažoval jsem černou X červenou a nakonec vyhrála barvička - v motoráku bude většina v černé, brzdovou soustavu mám červeně, takže i proto je to v takové barvě, v jaké to je...

-
Jirka.Kolouch
- Středně pokročilý

Ufff... Zase je kousek za mnou. V motorovém prostoru a interiéru základovka + Alkyton ( obojí ve více vrtsvách). Plnič mi tam připadal zbytečný, přece jen nějaký škrábaneček mě tam bolet nebude... A alkyton kvůli financím a taky o něco větší pružnosti. Zvenku přijde už normální lak + budou vylakované pruhy. Akorát přemýšlím, jaké zbarvení použít. Jestli závodní BGčkové barvy nebo look staršího BFka... Co se více líbí veřejnosti?
Napište prosím svůj názor
BF

BG

No a něco ze dneška... Základovka ( přišla na všechno, ale to už nemám pofoceno)

A už jsme bílí...
Ještě jednu vrstvičku a bude to. No a pak to polét shora - až mi bude zaplacena karosařina na jednom cizím autě

BF

BG

No a něco ze dneška... Základovka ( přišla na všechno, ale to už nemám pofoceno)

A už jsme bílí...

-
Jirka.Kolouch
- Středně pokročilý

Díky moc všem 
Dávám hlasování o barvě... Já se nejvíce přikláním k BG zbarvení. Akorát nemám více fotek ( hlavně zadek auta nemám ani jednou
). Nemáte někdo více fotek? Byl bych moc vděčný - za jakékoliv. Ať vím kam a jaký sponzor má přijít... Samozřejmě drobné odchylky ve sponzorech budou. Ale aspoň ať se mám od čeho odrazit...
A komplikace s lakem. Nevím, jaké mají být odstíny, kvůli stáří fotek jsou barvy na každé fotce jiné. Sehnat kódy barev je až velké sci-fi. :whistling: Takže to vyřeším tak, že nechám namíchat nějaký průměr, co mi z fotek vyjde
Ještě by byla možnost auto nalakovat komplet bíle a polepit. Jenže lepit se mi to moc nechce, bude to o cosi dražší, barvy budou úplně mimo a kdo ví, jak by to vypadalo časem. To se to pak raději může fouknout jinou barvou...
BF

BG - u ní vůbec netuším, jaká má doopravdy ta fialová být, protože na každé fotce je to úplně jiná. Někde skoro růžová, někde purpurová, někde fialová...

A běloučká

Dávám hlasování o barvě... Já se nejvíce přikláním k BG zbarvení. Akorát nemám více fotek ( hlavně zadek auta nemám ani jednou
A komplikace s lakem. Nevím, jaké mají být odstíny, kvůli stáří fotek jsou barvy na každé fotce jiné. Sehnat kódy barev je až velké sci-fi. :whistling: Takže to vyřeším tak, že nechám namíchat nějaký průměr, co mi z fotek vyjde
Ještě by byla možnost auto nalakovat komplet bíle a polepit. Jenže lepit se mi to moc nechce, bude to o cosi dražší, barvy budou úplně mimo a kdo ví, jak by to vypadalo časem. To se to pak raději může fouknout jinou barvou...
BF

BG - u ní vůbec netuším, jaká má doopravdy ta fialová být, protože na každé fotce je to úplně jiná. Někde skoro růžová, někde purpurová, někde fialová...

A běloučká

Taky jsme pro bílou ..MOc pěkně pokračuješ
bílá....
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...
Dej bilou.
Pak sezenes treba nekoho kdo da nakej drobasek za reklamu a budes ji mit kam dat .) a rozhodne lepsi nalepit s folie nez olakovat.
S folii muzes mit kazdou sezonu jinej look. Ne nadarmo se zavodak dela bilej a design a sponzori se dolepuji zvlast.
Pak sezenes treba nekoho kdo da nakej drobasek za reklamu a budes ji mit kam dat .) a rozhodne lepsi nalepit s folie nez olakovat.
S folii muzes mit kazdou sezonu jinej look. Ne nadarmo se zavodak dela bilej a design a sponzori se dolepuji zvlast.
Hrozne zbesila fela. A velikej Off.
www.michalpavlik.com
www.michalpavlik.com