Jen jestli můžu dotaz, proč si použil tak dlouhej vlnovec? Musel stát hroznej ranec a z vlastní zkušenosti vim, že s tim bejvá problém. Mam to tak teď na autě a díky dlouhýmu vlnovci a většímu průměru vejfuku v tunelu se tyhle dvě věci občas potkaji. Na novym projektu už jsem dal radši nejkratší co se dělá, aby to nemlátilo do tunelu.
Tiger.sovo Opel Corsa B Sleeper project
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Tiger.sovo Opel Corsa B 1,4 16V(SWAP C20xe)
Pěkně se s tim pereš
Jen jestli můžu dotaz, proč si použil tak dlouhej vlnovec? Musel stát hroznej ranec a z vlastní zkušenosti vim, že s tim bejvá problém. Mam to tak teď na autě a díky dlouhýmu vlnovci a většímu průměru vejfuku v tunelu se tyhle dvě věci občas potkaji. Na novym projektu už jsem dal radši nejkratší co se dělá, aby to nemlátilo do tunelu.
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů
Ahoj boužel jsme byl donucen ho dát protože kamarád od kterýho beru díly by kratší měl až po týdnu ( v kelly mi řekly za kratší o stejným průměru 890kč blbcí) já měl tenhle za mín jak půlku uvidím co to bude dělat max to vyměním ...
Tak z corsy je už zase samohyb 
Re: Tiger.sovo Opel Corsa B Sleeper project
Tak auto má zasebou 60km a je to něco ukrutnýho
pocitově mi to příjde rychlejší jak Lea i přez to že je ten motor naprost stock 
jj dej video 
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
Dám hned jakmile se stím naučím řadit a budu tomu autu plně důvěřovat .. Přeci jen je tam většina těch nejdůležitějších dílů nová nebo z různejch jinejch aut
http://www.youtube.com/watch?v=VGhERlvp4iA
Bylo ale hrozný vlhko (mokrá silnice)
Bylo ale hrozný vlhko (mokrá silnice)