silikonovou hadici
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- Aladin
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
silikonovou hadici
Koupím (nebo poraďte kde sehnat) podtlakovou silikonovou hadici o průměru 6mm červené barvy. 1-2m
- Skury
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: silikonovou hadici
speedpro.cz?
- Aladin
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mají pouze modré
www.escape6.cz berou samca a není problém je dodat třeba růžový 

http://www.gumex.cz
Potřeboval jsem hadici přímo z turba do sání, rovnej kus cca 30cm. Od Samco by vyšla minimálně na 700Kč. Na doporučení kamaráda jsem zajel u nás v Brně do Gumexu, nahlásil jsem průměr, délku, tlakovou a teplotní odolnost, barvu a za 250Kč byla moje. Hadice drží úplně bez problémů a až (jestli vůbec) praskne, jedu tam zas. Snad jedinej negativní rozdíl oproti Samco je, že moje hadice má matnej povrch, což by někomu mohlo teoreticky vadit. Ale vzhledem k tomu, že chceš 1-2 metry, tak bych o ničem nepřemýšlel. Od Samco by to byl hroznej ranec
Potřeboval jsem hadici přímo z turba do sání, rovnej kus cca 30cm. Od Samco by vyšla minimálně na 700Kč. Na doporučení kamaráda jsem zajel u nás v Brně do Gumexu, nahlásil jsem průměr, délku, tlakovou a teplotní odolnost, barvu a za 250Kč byla moje. Hadice drží úplně bez problémů a až (jestli vůbec) praskne, jedu tam zas. Snad jedinej negativní rozdíl oproti Samco je, že moje hadice má matnej povrch, což by někomu mohlo teoreticky vadit. Ale vzhledem k tomu, že chceš 1-2 metry, tak bych o ničem nepřemýšlel. Od Samco by to byl hroznej ranec
- Aladin
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mi stačí
1 metr - 3mm hadice
2 metry - 5mm hadice
samco je vše po třech metrech
1 metr - 3mm hadice
2 metry - 5mm hadice
samco je vše po třech metrech

co zkusit nějaký dílny..co to berou ... něco jako dieselforum atd... aby jste se o to samco popř nějkaou jeho náhražku podělili..
mimochodem ty silik hadice dělá kde kdo..stačí google..
. top je samo samco..
to je sázka na jistotu ale zaplatíš značku... levnější je třeba forge motorsport... tam bych se taky kvality nebál.. ale na různejch forech používaj silikony např autobahn XY..atd.. a říkají že taky v pohodě...
ted nedávno si koupil kámoš sací hadici k turbu nějakej pchjong.-jang.
. na první pohled stejná jako smco..jen bez nápisu... a taky funguje.. co vydrží nebo nevydrží je ve hvězdách,,,

mimochodem ty silik hadice dělá kde kdo..stačí google..

ted nedávno si koupil kámoš sací hadici k turbu nějakej pchjong.-jang.