Tak jsme dnes se Speedym navštívili tento podnik........... abych pravdu řekl, jsem velmi zklamán....... vyrazili jsme již v 6h z TP, abychom dorazili na místo včas. Začátek byl v 9h, takže jsme už v 8.30 stáli zhruba v 1/3 první vložky......... jaké bylo však bylo naše překvapení, když první vůz dorazil už v 9.50
Řekli jsme si "no budiž, stane se"........ nějaký problém na trati nebo někde něco atd...........okoukli jsme tedy špičku naší rally a vydali se na 3.RZ.... dojeli jsme opět v předstihu........... cca 30min, před příjezdem všech safety a jiných kárůů..... zde zpoždění nabylo o další 30min, takže celkem za 3rz cca 2h mimo......... nevím kde a co se pos...o, ale představoval jsem si to trošku jinak........
K pořadatelské službě nemám výtek, snažili se co mohli,ovšem opět se potvrdilo, že hloupost některých návštěvníků nezná mezí........... a to nemluvím o těch, kteří si myslí, že když mají vestu MEDIA, tak jsou asi něco víc............ jim se přece nemůže nic stát
Byla přítomna i policie, ale asi ze zcela jiného důvodu, než by měla........ viz 2 mladé policistky a jeden přidržtaška ve vestě policie s foťákem v ruce......
Co říct závěrem??? Asi je lepší navštěvovat větší podniky... jinak většina jezdců jela na jistotu až na pár vyjímek....( pan pavelini to s autem opravdu umí)......... takže přeji další úspěchy ........ lális
Thermica rally.....2009
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4, Benda
- lális
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Thermica rally.....2009
rally.....for you.....................
-
- RF level 5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Thermica rally.....2009
Foto mám nějaké v telefonu ale musím sehnat nejdříve mini usb kabel.... Jinak lidi byli jako vzdy bud ukazneny nebo ne...a tak to bude asi porad, dokud nekdo nezacne delat neco jineho nez jen bezmocne nadavat a rvat ze tam nemaj co delat..poradatele s nima nic moc neudelaj a prislusnici jsou zde stejne jen na okrasu.... je pravda ze ty blondyny vubec spatne nebyly
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
-
- RF level 5
- Kontaktovat uživatele:
tak konecne foto jinak foto od profiku najdete na ewrc
Kód: Vybrat vše
http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=701
- lális
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
se dalo čekat,že tam dáš ty baby.............úchylééééééé............ale nechápu co tam dělá ta fabia u statku
-
- RF level 5
- Kontaktovat uživatele:
tam je focen ten pán za...lális píše:se dalo čekat,že tam dáš ty baby.............úchylééééééé............ale nechápu co tam dělá ta fabia u statku
- lális
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
že by někdo onanoval při pohledu na rally???
jinak pěkné foto
-
- Začátečník
Ty poslední dvě fotky mě opravdu pobavily
já osobně jsem si vybrala povinné ručení , která mi poskytla společnost Pojišťovna Kooperativa